Eendenpaté met cranberrycoulis 

of

Tartaar van rode bieten-mosterdzaad, gele biet op zuur,  kappertjes en geitenkaas

of

Salade met in rode biet gemarineerde zalm, witlof, appel, mosterd-dressing

********** 

Pompoensoep met walnoot en ricotta                   

of

Paddenstoelen bouillon met pittige shiitake en koriander 

*********** 

 Spoon:  citroensorbetijs met limoncello en prosecco

  *********** 

Hertenstoof en hertenrack met gepofte aardappels, rode kool en spruiten 

of

Kabeljauwfilet met kruidenkorst, gesmoorde wintergroenten, gepofte tomaten en dragonsaus

of 

Saffraan couscous met pikante spitskool, geroosterde groenten en shiitake (vegan)

************ 

Kaasplateau 

      of 

Dessertplateau:

Chocolademousse (vegan), noten-dadelballetje met sesam of kokos (vegan)  en vanillebroodpudding met ijs 

€ 58,50