Natuur & Duurzaamheid – Personeel & Maatschappelijke meerwaarde – Service & Kwaliteit

Café-restaurant Soesterdal

Soesterdal is in 2020 geopend en gelegen op de Vliegbasis van Soesterberg. In 1940 stond er op deze plek al ‘Theehuis Soesterdal’, dus de plek beschikt over een rijke historie. De verlaten asfaltstroken van de vliegbasis zijn nog steeds zichtbaar vanuit onze zaal en het restaurant, maar zijn tevens ook te befietsen en bewandelen. Naast het recreëren hebben wij ook een grote speeltuin voor kinderen, waar ons grote terras aan grenst. Daarbij is het pand gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en is dit het eerste all-electric restaurant van Nederland!

Café-restaurant Heidezicht

Heidezicht is in 2018 geopend en gelegen aan de Bussumerheide. Heidezicht is een laagdrempelig café-restaurant voor iedereen die van koffie, warme appelkruimeltaart, een dikke boterham of een versgemixt sapje houdt: voor  lunch, borrel en diner zit je hier goed! Het is mogelijk om hier te wandelen en fietsen mét of zonder hond en er is een grote speeltuin voor kinderen.

www.heidezicht.com

Café-restaurant Brambergen

Brambergen is in 2015 geopend en gelegen op Landgoed Boekesteyn. Dit landgoed is in het bezit van Natuurmonumenten en pal naast Brambergen ligt het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten. Naast dat er vanaf deze locatie veel wandelroutes starten, mét of zonder hond, is het ook geschikt voor en geliefd door kinderen vanwege de OERRR-speeltuin. In de nieuw aangelegde natuurspeeltuin kunnen kinderen met takken sjouwen, kliederen met water, in de boomhut klimmen…

www.brambergen.nl