Samen met je collega’s bezorg jij onze gasten een prettige horeca-ervaring in een ontspannen setting. Heb jij het in je? Kom werken bij Soesterdal!

(fulltime/parttime) vanaf 16 jaar

Lekker bijverdienen in de horeca, in de buurt van Bussum en ook gewoon overdag? Kom werken in de bediening. Deze fijne zaak heeft vijftig zitplaatsen binnen en daarnaast een groot terras aan de heide. Hier strijken onze bezoekers vanaf 10 uur neer voor koffie, taart, lunch en gezellige borrels.

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.

(3 dagen in de week)

Als shiftleader bij café-restaurant Soesterdal heb jij het overzicht. Je draait mee in de bediening en zorgt er daarnaast voor dat jouw collega’s doen wat ze moeten doen. Op het gebied van service, hygiëne en kwaliteit. Je bent ook verantwoordelijk voor openen en/of sluiten en denkt voortdurend mee hoe we onze zaak kunnen verbeteren.

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.

Bij café-restaurant Soesterdal ben jij straks een barista met skills (ervaring vooraf niet nodig). Je verzorgt natuurlijk niet alleen de lekkerste lattes, vanachter het buffet regel jij álle dranken.

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.

(parttime/fulltime)

Onder leiding van chef Sanne maak je deel uit van de keukenbrigade en vorm je samen het ambachtelijke hart van de zaak.

Taarten bakken, soepen maken en mise-en-place bereiden, lunches en diners draaien. Dagelijks komt alles vers binnen van lokale leveranciers uit de streek en wordt alles in huis gemaakt. Binnen een hecht team druk je met jouw kennis en inzet een stempel op de kwaliteit.

Wat vragen wij?

– Niveau 3 diploma zelfstandig werkend kok
– 2 à 3 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok

Wat bieden wij?

Salaris conform horeca-cao

– 4 of 5-daagse werkweek
– Leuke werkplek en collega’s
– Parkeerplaats voor de deur
– Vaste werkdagen in overleg

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.

(fulltime/parttime) vanaf 16 jaar

Elke grote chef is ooit begonnen als keukenhulp. Groente snijden, friet bakken of appels schillen… jouw werk vormt de kern van elke professionele keuken. Ervaring hoef je hiervoor niet te hebben, wél de juiste werkhouding.

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.

(fulltime/parttime)

Je maakt deel uit van onze keukenbrigade en bent onderdeel van de ambachtelijke motor van onze zaak. Wat je tijdens je opleiding hebt geleerd, breng je bij ons in de praktijk. Taarten bakken, bouillons trekken, mise-en-place bereiden.

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.

(parttime) vanaf 15 jaar

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waarmee je prima verdient? Word afwasser! De vaatstraat is jouw domein. Jij zorgt er als lid van de keukenbrigade voor dat alles wat vies is weer schoon wordt. Jij bent voor ons onmisbaar.

Interesse? Neem contact op met Daan Hilgeman, manager café-restaurant Soesterdal. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@soesterdal.nl.